LAPSIMESSUT 2018


Lähdettiin tänään aamulla ystävä perheen kanssa lapsimessuille. Sanompahan vain että kylläpä oli operaatio näin pienen kanssa, mutta jospa sitten ensivuonna olisi helpompaa :-D Max kun päätti vetää kilarit ruokapaikalla niin ei siinä katseilta vältytty taikka päänpyörityksiltä - mikä on musta jännä sillä mehän oltiin lapsimessuilla ja luulis jokaisen tietävän että aina huutavaa vauvaa ei vain saa hiljaiseksi vaikka tekisi mitä. Mutta muuten meidän pikku herra oli kiltisti, ja sen tiimoilta reissu meni paremmin mitä aluksi pelkäsin. :-D

Odotin lapsimessuilta paljon. Oon sinne useana vuonna halunnut, mutta eihän sielä oikein ole mitään lapsettomille ja ketään lapsellisista ystävistäni en ole saannut mukaan. Odotin siis paljon ja olin innoissani. Se kuitenkin yllätti että suurimmaksi osaksi sielä oli vain kalliita vaatteita myynnissä. Oli vaikka mitä ihanaa mitä olisin voinnut kiikuttaa Maxin vaatekaappiin mutta en itse näe siinä (eikä suoraan sanottuna meillä ole varaakaan.) mitään järkeä ostaa jotain 40e bodya joka menee sen kaksi kuukautta. Olin lukenut myös hyvistä messutarjouksista joita loppujenlopuksi törmäsin vain muutamaan, ja nähnyt kuvia ihmisten kiikuttamista ilmaistavaroista kotiin mutta mä kiikutin todellisuudessa kotiin 5vaippaa :-D En tiedä oliko nämä ihmiset jotenkin etsimällä etsinyt jokaiselta pisteeltä tätä ilmaiskamaa, vai miten olivat saannu haalittua sitä niin paljon mutta itse en jaksanut siihen hommaan lähteä.

Iso plussa lapsimessuilla oli monet vaipanvaihto pisteet ilmaisineen vaippoineen, ja ihana imetyshuone jossa tarjoiltiin vettä, teetä ja karkkeja. Voin kertoa että tämän ikäinenkin kun jo häiriintyy helposti ympärillä olevista asioista niin erikseen rauhoitettu huone oli ihana. Aina en jaksanut lähteä messuhallin toiselta puolelta kävelemään imetyshuoneeseen vaan imetin käytävällä ja tämäkin sai ihmettelyä joissakin tyypeissä, mistä päästää taas siihen että nämähän oli lapsimessut ja luulis ihmisten sen tajuavan että vauva kun ei katso paikkaa eikä aikaa kun hän haluaa ruokaa.

Lapsimessuilta en lähtenyt mitään vartevasten etsimään. Mutta siitä huolimatta sieltä kotiutui muutama juttu.


Nimittäin ihanat Yo Zen legginssit (23e oikea hinta 33e) enkä vain voinnut jättää niitä sinne. Vielä nämä on vähän isot mutta kohta täällä ei varmaan muita pidetäkkään jalassa :-D Löysin myös kauan haaveilemani oot niin ihana neuvola kortti kotelon. 

Nämä kun oli ensimmäiset messuni niin en osaa verrata edellisiin vuosiin, mutta luin että tarjonta huononee vuosi vuodelta, onko tämä totta? Mitä mieltä sä olit tän vuoden lapsimessuista? 
4 kommenttia on "LAPSIMESSUT 2018"
 1. Paljon huonommat messut mitä viime vuonna. Ilmaiskamaa ei juuri mitään ja tarjoukset suht huonoja. Mainitsemisen arvoinen oli Ipanaisella Tulat -20€ ja Free to grow lähtikin matkaan. Lisäksi oli tosiaan vaan kalliita merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva huomata että asia on jonkun muunkin mielestä näin eikä että oisin vaan kiittämätön :’D

   Poista
 2. Ei oo nykyisin enää ilmaistavaroita. Kun lapsi on vähän isompi on paljon kivempaa kun menee lapsen kanssa leikkialueelle ja toimintapisteille :)

  VastaaPoista

Lukijat