KAHDEKSAS DETOX VIIKKO - RAKKAUDELLISET IHMISSUHTEET.

Viimeinen valmennus viikko tuli sunnuntaina päätökseen ja mua harmittaa ettei mulla kertakaikkiaan ole ollut aikaa, eikä energiaa keskittyä valmennukseen kunnolla ja 100% sillä yksi rakkaudellinen ihmissuhde on vaatinut multa kaiken ja imenyt musta kaikki mehut :-D

Mä oon pienestä pitäen ollut se tyyppi joka on mennyt rohkeasti pälättämään muille ja saannut sillä tavoin kavereita. Jokainen varmaan tietää sinkkuelämää ja Frendien ohjelmien ihanan tiiviin kaveriporukan? Luulen etten ole ainoa joka haaveilee saman kaltaisesta kaveri porukasta? Mulla ei ole ikinä ollut kaveriporukkaa, vaan yksittäisiä kavereita. Nuorempana tuntui että kaikilla mun kavereilla oli näitä kaveri porukoita joitten kanssa vietettii mahdolliset uudetvuodet ja juhannukset ja minä sitten jäin kaiken ulkopuolelle koska en kuulunut niihin porukkoihin.

Jo pienestä pitäen me matkitaan kavereitamme, tytöt haluaa olla siskoksia ja samanlaisia, on samis vaatteita ja tykätään samoista asioista. Teini-iässä notkutaan samoissa porukoissa, poltetaan tupakkaa, juodaan, näytetään samalta ja ollaan asioista samaa mieltä ja vihataa maailmaa ja jokaista aikuista joka yrittää sua rajottaa. Tämä kuuluu teini vaiheeseen, ja kasvuun aikuiseksi. Toisilla se näkyy vahvemmin ja toisilla lievemmin. Mä olen tempperamenttini takia niitä tyyppejä jotka on teini-iässä räiskynyt kaikkineen tunteineen.

Yks suurimpia tekijöitä sun henkisellä hyvinvoinnilla on ihmiset keillä sä ympäröit ittes - lähipiirisi, ystävät ja kumppani. Aikuisena on just se ihanaa että sun ei tarvi yrittää enää kuulua porukkaa, saat olla vapaasti ja rohkeasti eri mieltä asioista, tykätä eri asioista ja pukeutua eri tavalla. Asioista voidaan keskustella ilman että ystävyyssuhde oli siinä. Toisin sanoen saat olla omaitsesi, ja sinusta tykätään juuri sen takia <3Mä olen aina ollut valmis tekemään mun ystävien eteen asioita, huoltamaan niitä suhteita, nähä vaivaa ja pitää niistä kii. Raskauden aikana mä menetin muutaman lapsuudesta asti olevan ystävyyssuhteen, ne joista olin plussan tehtyäni varma että ne ainakin pysyy jos muut ei. Hyvin äkkiä olinkin yksin ja oikeestaan raskaus aikana moni ihmissuhde rakoili ja etsi uutta paikkaa mun elämässä. Se että oliko menetettyjen suhteiden tarkoituskin käydä näin en osaa sanoa. Sain myös elämääni ihanan ystävyyssuhteen raskaus aikana, suhteen joka ymmärsi alusta asti mun ajatuksia ja fiiliksiä ja jonka kanssa asiat kohtas ja tänä päivänä hän on mun pojan kummi. Toisen kanssa käytiin hyvin samanlainen raskaus kaikkineen tunteineen ja fiiliksineen ja itseasissa meillä oli aivan samanlainen synnytyskin!

Olen saannut elämääni ihania ihmisiä, olen joutunut etsimään itseäni uudestaan, etsimään identiteettiäni äitinä - ja tässäkin prosessisa on perhe, mies ja ystävät ollu apuna.
Ainahan olisi ihanaa että olisi paljon kavereita ja porukkaa ympärillä. Varsinkin niinä päivinä kun tunnen oloni kovin yksinäiseksi mutta lista ketä pyytää käymään on kovin pieni. Mutta nautin näistä ihmisistä ympärilläni, koen että jokainen on ihminen kenen kanssa voin olla oma itseni, kenen kanssa suurimmaksi osaksi ajatukset kohtaa asioista, keitten kanssa on hyvä olla. Se kovin pieni lista, on lista rakkaita ihmisiä ja laatu korvaa määrän. <3

Muista ettei sun tarvitse olla sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä joka ei tunnu hyvältä, joka vie sun energiaa, tai joka ehkä jopa ahdistaa sua. Sulla on täys vapaus valita kenen kanssa sä olet ja kenet sä päästät sun elämää. Sillä se vaikuttaa sun hyvinvointii ja sitä kautta kaikkiin sun elämä osa alueisiin.

*Yhteistyössä Unelma itsestä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat