MAKEIN YHTEISTYÖ - 3 KAVERIA JÄÄTELÖT.

Tiesittekö että 3 kaverin jäätelöitten takana on oikeasti kolme kaverusta jotka päättivät 2012 vuonna alkaa tekemään jäätelöitä itse? Periaate oli yksinkertainen ja ihana - tehdä jäätelö aidoista raaka-aineista, ilman että sitä jatketaan lisäaineilla ja ilmalla. ''Sellaista ehtaa tavaraa, jonka maun tunnistaa vaikka silmät kiinni.''  Ja tämän myös maistaa, mauot on vahvoja, lempeitä, aitoja ja h y v i ä.
Saatiin valita viisi makua ja me päädyttiin Lakritsiin, Vanilija, Suklaa & pähkinäkinuski, Vadelma & valkosuklaa ja Paahdettu pähkinä & kinuski. 


Lakritsi -
Todella vahvan ja aidon lakritsin makuinen lakritsijäde. Tämä nousi kaverini lemppariksi kelle maistotin jädet läpi. Tämä kamppaili myös mun lemppari listalla. Jos siis haluat ihan oikeaa lakristi jäätelö joka oikeasti maistuu lakritsilta niin tämä!! Päihittää mennen tullen kaupan muut lakritsijädet joissa on yli puolet vanilija jäätelöä seassa..

Vanilja - Oivoi! Yleensä en pahemmin välitä perus vanilja jäätelöstä, mutta tämä! Aito vanha alkuperäinen vanilja, ihanan lempeä, yksinkertainen ja sellainen jota voisi vetää purkki tolkulla. Tämä jäde tyhjeni ensimäisenä ja oli mun lemppari!

Suklaa & pähkinäkinuski - Tää on vegaaninen ja niin ihanaa että näillä on myös vege jädejä valikoimissaan. Just parhaillaan syön tätä eikä tästä huomaa että tämä on maidoton. Pähkinä ja kinuski seassa maistuu ihanilta!

Vadelma & valkosuklaa -
Tämä oli näistä vähiten minun makuuni. Vadelma on liian vahvan makuista ja tuo enemmänkin sorbetin mieleen. Olisin toivonut että valkosuklaata olisi ollut seassa enemmän, joka olisi makeudellaan tasoittanut vadelman kirpeyttä.

Paahdettu pähkinä & kinuski - Pakko myöntää että mä en kerennyt saamaan tästä jäätelöstä kuin lusikallisen enkä kerennyt saamaan siitä kummempaa mielipidettä. Mies rakastui tähän aivan ja sanoi että ei pystynyt lopettaa syömistä ennenkuin tuli jo paha olo. Jäätelö maistuu kuulema aivan snickers suklaapatukalta ja luulen että seuraavan kerran kun haluan hemmotella miestä niin käyn hakemassa tämän ostoskoriin.Mä yllätyin positiivisesti miten aidon makusia ja hyviä nää oikeesti oli! Haluaisin maistaa näiltä perus suklaa jäätelöä ja piparminttu & suklaa jäätelö. Myös vanilja jäätelöä tulee kesän aikana kiikutettua pakastimeen laittoman paljon! & mikä sen parempi syy syödä jäätelö kuin kesä ja helteet?

Suosittelen että seuraavan kerran kun mielesi tekee jäätelöä niin ostat jonkun 3kaverin jäätelön.

Ootko sä maistanut jo 3 kaverin jäätelöitä?
Mikä on sun lemppari? 


                                                                                                                                                                                                                      Yhteistyössä 3kaveria.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat