OLETKO TURHAN PÄIVÄN BLOGGAAJA?

Me tiedetään että blogi joka päivittyy n. joka toinen päivä, on aktiivinen, kuviin ja tekstiin on panostettu on kävijämäärältään suurempi kuin blogi joka päivittyy vaikka kerran viikkoon. Oon viimeaikoina huomannut blogimaailmassa paljon näitä jotka ovat ns. ''turhan päivän bloggaajia.'' eli aivan kaikesta on keksittävä blogattavaa jotta blogi päivittyisi joka toinen päivä ja pysyisi aktiivisena. Aiheita on niin kaupassa käynnistä, siivouspäivästä, bussimatkasta jossa kuulit kahden ihmisen kiinnostavan keskustelun, kahvin keitosta, taikka kuinka kävit hakemassa postista paketin.

Mä ymmärrän että juuri te lukijat ja kommentit on blogin juttu. Ja ymmärrän myös senkin että jotkut haluavat blogista työnsä ja nähdä vaivaa sen eteen jotta joskus voisivat tienata blogillansa, mutta mun mielestä se taito onkin siinä että osaa keksiä, olla luova ja luoda blogissaan usein ihan oikeasti asiaa ja lukijoilleen tarkoitettua postauksia. Ketään tuskin kiinnostaa että mitä kuulitkaan bussimatkalla taikka miten keität kahvisi taikka kuinka siivoat joka perjantai kotisi.

Mä olen aikoinaan alkanut kirjoittamaan blogia koska myönnettäköön siihen aikaan se oli vähän muoti juttu että kaikilla oli blogi, ja nyt vuosien varrelta sieltä on karissut paljon niitä pois jotka ehkä bloggasivat juurikin sen takia koska kaikki muutkin. Itselleni blogista tuli kuitenkin nopeasti paikka johon jakaa kuvia joidenka ottamisesta olin haaveillut jo kauan ennenkuin edes omistin kameraa, ja ensimmäisen järkkärin ostin kesätyö palkastani 15 vuotiaana.


Kuitenkin pian koin että mulla oli paljon sanottavaa maailmalle. Mulla on takana rankka lapsuus että teinivuodet ja halusin jakaa niitä asioita eteenpäin, halusin rikkoa tabuja, halusin olla esimerkkinä että kaikesta selviää, halusin antaa vertaistukea ja halusin olla ennenkaikkea aito bloggaaja. Näitä asioita mä halun vieläkin, ja juuri näitten asioiden takia mä täällä edelleen olen.

Mä oon ajottain kantanut stressiä siitä miten harvoin blogiani päivitän, mutta kertakaikkiaan mulla ei riitä aika, eikä voimat ja eikä aina ne ideatkaan, enkä mä halua olla turhanpäivän bloggaaja ja mielummin kirjoitan sitten ajatuksen ja ''oikeiden'' asioiden kanssa. Musta on ihanaa että juuri sä roikut edelleen mukana vaikka tämä päivittyykin vauva-arjen keskellä vähän hitaampaan tahtii, kiitos siitä sulle. <3

Millä perustein sä jäät seuraamaan jotakin blogia?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat