7 KUUKAUTTA.


Musta tuntuu että viime kuukauden sisällä on opittu ihan kamalasti asioita. Varpaat saadaan saadaan suuhun, leikitään lentokonetta, osataa pyöriä navan ympäri, nostaa rintaa maasta, istua ilman tukea hetken, pakittaa pari milliä, tehdään yhtä hammasta (!!! iik), tykätään vesileikeistä, äitiä on kiva kiskoa hiuksista ja isää jalkakarvoista, ja tehdä itsensä kuuluviin todella hyvin! :-D

Meillä syödään aamupuuro, lounas ja iltapuuro. Lemppari ''ruuaksi'' on osottautunut vesimelooni ja mansikat. Ruuasta ollaan kovin kiinnostuneita ja kovasti yrittää itse lusikoida puuroa suuhunsa. Myös ollaan aloitettu sormiruokailemaan, eli enään kaikki ruoka ei ole soseutettua.

Päivät meillä alkaa 4-7 aikaa, yleensä 5aikaan. Ekat päikkärit nukutaan 8-9 aikaa, nukutaan se 30-45minuuttia, toiset päikkärit 11-13 aikaa ja nukutaan sen 2-3h, ja jos hän nukkuu iltapäikkärit vielä 5 aikaa niin nukkumaan mennään puoli8-9 välissä, mutta jos iltapäikkärit skipataan niin yö unille hän käy jo 7 aikaa. Ja luojan kiitos unikoulun, meillä nukutaan vain parilla herätyksellä yö. Muutama yö tossa oli kun hän nukkui koko yön heräämättä!!!!!!!! 


Hän on iloinen, nauravainen, huumorintajuinen ja vähän varauksellinen uusiin tilanteisiin ja ihmisiin. 7kuukautis neuvolaa ei ole, joten en tiedä tarkkoja mittoja, mutta uskaltaisin väittää että hän on ainakin jo 8500g!

Viimeinen kuukausi on ollut aikamoista kitinää näitten super helteitten takia. Mikään ei ole hyvä, ei nukun, ei syö, mikää ei ole kivaa, haluttaisi olla vain sylissä mutta siinäkin alkaa hetken kuluttua kitisemään kun tulee kuuma! Luojan kiitos alkaa viilenemään. Mutta onneksi alkaa viilenemään pikkuhiljaa. Me ollaan Maxin kanssa jo niiiin valmiita syksyyn!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat