Unelma itsestä.

Eksyin tähän kirjaan joskus viime vuoden puolella ja mietin tän hankkimista jo silloi. Mutta rahatilanteen takia se jäi vielä hankkimatta. Olin unohtanut jo tämän kokonaan kunnes tää pomppasi taas jostain mieleeni. Päätin laittaa sen tilaukseen ja tässä se nyt ois ! Toimitus oli nopeeta, meni ehkä 3päivää. Oon muutenki päättänyt alottaa kaiken alusta. Kävin yks ilta polttamassa pussillisen huonoja muistoja pois, niinku vanhoja päiväkirjoja tms. Liikunta on tullut osaksi mun elämää, niinkun moni tän blogin lukija on saattanut sen postauksista huomata. Ruokavalio on muuttunut terveellisemmäks & ajattelin et tähän hetkeen tämä kirja ois loistava. 
 Kirja sisältää 4kk ja jokaisessa kuukaudessa käydää eri osa-aluieta elämässä läpi. & tää on siitä hyvä että tässä ei ole mitää pv määriä että milloin tää alkaa ja loppuu. Vaan se 4kk starttaa sillä hetkellä kun päätät itse aloittaa kirjoittamaan kirjaan. 
 Kirjassa on lausahduksia, tekstejä ja kysymyksiä jotka laittaa sut miettimään elämääsi ennen ja nytten. Asioita mistä olet kiitollinen tms. 
 Kirjassa on myös paljon tehtäviä mitä voi tehdä ja miettiä. 
 En ole vielä itse aloittanut täyttämään tätä, mutta ajattelin aloittaa maanantaina kun alkaa uusi viikko niin on helpompi rytmittää tämä.
Ostin pari päivää sitten smoothie koneen, ja hitto et tää on varmaan paras keksintö ikinä! Jos ketään kiinnostaa nii voisin tehdä myöhemmin jonkun sellaisen top listan mun smoothieista mitä tykkään tehdä? Mitä tulee tehtyä useimmiten tms.? 

Oman kirjan pääsette tilamaan tästä!
2 kommenttia on "Unelma itsestä."
 1. Kiitos vinkistä, tähän en olekaan aiemmin tutustunut, mutta nyt täytyy kyllä ehdottomasti tutustua ja tilata mahdollisesti omakin!

  Oletkos sinä lukenut Gretchen Rubinin Onnellisuusprojekti -kirjan? Tämän postauksen perusteella suosittelen lämpimästi! Minun blogistani löytyy lisää juttua aiheesta, jos kiinnostaa. :)

  Tämä oli ensimmäinen kerta, kun päädyin blogiisi, mutta tämän postauksen perusteella taidan jäädä linjoille roikkumaan ja lueskella läpi muutkin postauksesi.

  Ihastuttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos:-) käyn heti kurkkaamassa! Samoin sinulle!:-)

   Poista

Lukijat