mun kesän TOP-lista.

Kesä on ihan just täälä, ja siksi ajattelin teille kirjoittaa mun kesän TOP-listaa, eli let's go! 
Ui paljon. / tänä kesänä aijon uida paljon enemmän kuin viimekesänä. Myös julkisilla rannoilla. Aijon edes yrittää uskaltautua sinne rannalle ja olla häpeemättä itseäni.

Rentoudu. / Aijon tehdä asioita mistä mulle tulee hyvä olo, mistä nautin. 

Suorittaa työn kunniolla. / Mä aijon jaksaa & onnistua töistä kunnialla. 

Kaverit. / Kelläpä tämä ei olis top listalla? Kaverit on parasta, ja nyt kun ei ole koulua tms mikä veis puolet päivästä niin aikaa löytyy enemmän. 
Mökkeile. / oikeesti. en tiedä mitään parempaa kun kesä illat mökillä. Uimista, saunomista, grillaamista, kavereitten taikka ihan vaan miehen kanssa kahdestaan, miks ei perheenkin. Kesä illat ylipäätään on aivan parasta, mutta mökillä se kaikki hiljasuus ja rauhallisuus korostuu enemmän. 

Uskalla elää. / tällä tarkoitan sitä, että yritän uskaltaa tulla enemmän kuoresta ulos. Just esim etten ajattele niin paljon mitä muut musta ajattelee, niinku just rannalla, taikka salilla. Koittaisin olla välittämättä ja häpeemättä itseäni. 

Nauti hetkestä. / Vaikka tosi paljon teen kaikkia asioita hetken mielijohteesta, niin silti ajattelen asioita ihan liikaa ja liian pitkälle. Taikka siinä hetkessä mun masennuksesta johtuva ahdistus pilaa koko sen hetken. Haluisin oikeesti edes kerran nauttia täysin siitä hetkestä.
Summer up, linnanmäki & yökylä siskolla. / Asioita, reissuja ja hetkiä jotka tahdon ehdottomasti tänä kesänä kokea ja nähdä. 

Rakasta, elä, pidä huoli itsestäsi, naura vatsa kipeeksi, hymyile auringon kanssa kilpaa, juokse paljain varpain pellon halki, sukella kylmään veteen, tanssi, laula, & rakasta. Rakasta vielä vähän.

Mitä teidän kesän TOP- listaan kuuluu? 
2 kommenttia on "mun kesän TOP-lista."
  1. Mistä hetkestä sä tossa puhut josta haluisit edes kerran nauttia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan ylipäätään vaan hetkestä! Ilman että mua ei ahdistaisi ja voisin täysillä nauttia just siitä hetkestä mikä silloin on.

      Poista

Lukijat