Mothers day.

Haluan kertoa teille parilla sanalla meidän äidistä. Äiti sairastaa yhtä kroonista sairautta (eli hän ei parane siitä ikinä.) Ja tämän takia olikin kovin paljon meidän lapsuudessa sairaalassa ja jonka takia ollaan muutettu siskon kanssa isille, kun ei äiti pystynyt meistä huolehtimaan siinä hetkessä. Vaikka me ei arjessa sinänsä oltu läsnä, äiti huolehti aina että meillä on siskon kanssa kaikki hyvin. Hän aina soitteli sairaalasta ja piti sillä tavoin meihin yhteyttä. Käytiin me äitiä kyllä katsomassakin sielä useasti. Sairaudesta huolimattaan siis äiti on vielä huolehtinut meistäkin, niillä resurseilla (ja vielä paremminkin) jotka hänelle on silloin ollut mahdollista.

Äiti on ihminen jonka puoleen oon aina voinnut kääntyä asiassa kuin asiassa. Hän on ymmärtäväinen, rakastava, rohkea, kannustava, vahva ja paras äiti <3

Menin äitille lauantai päivällä, ja jäin yöksi. En muista koska viimeksi olisin edes viettänyt äitillä yötä, ehkä n. 15vuotiaana? Me tehtiin ruokaa, käytiin kävelemässä metässä, syötiin herkkuja, katottii leffaa ja juteltii.  


Ihanaa äitienpäivää <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat