Maailman parasta nuudelimössöä.

Olin taannoin käymässä siskon luona Helsingissä. Lähdettiin moikkaamaan hänen thaimaalaista ystävää, joka teki meille sitten ruokaan kun kyseinen tapaaminen vaihtukin odotettua pidemmäksi :-D Olin tosi skeptinen tän ruuan suhteen, sillä en vaan osannut ajatella näitä seuraavia ainesosia yhdessä + olen aina ollut kovin nirso.

Yksi päivä mun alkoi tekemään tätä kyseistä ruokaa kamalasti mieli, ja laitoin siskolle viestiä että mitä kaikkea siinä olikaan, ja pian sain suoraa hänen kaveriltaan viestä ainesosien ja ohjeitten kera. Tähän maailman parhaimpaa nuudeli mössöön (ei tälle ole ''oikeeta'' kunnollista nimeä.. :-D) tarvitset:
Jauhelihaa 400gKananmunaa, kaalia (mieluinten varhaiskaalia - kypsyy nopsemmin.) katkaravunmakuisia nuudeleita, ja sitruuna tiivistettä - vai mitä tuo nyt sit on? :-D 

Aloita laittamalla kattilaa n. 6desiä vettä. Kun vesi kiehuu lisää pieniä paloja jauhelihaa (itse käytin 100-125g. Oman mielen mukaan voi annostella.) Kun jauheliha on kypsä, niin riko kanamuna(t) joukkoon (itse laitoin kaksi.) Muista sekotella usein, koska kananmuna laittaa veden kiehumaan helposti yli. Kun kananmuna on kypsää, lisää joukkoon kaalia. (itse laitoin n. kourallisen verran ja huomasin että sitä olisi saannut olla vähän enempi - joten tätäkin oman mielen mukaan) Kun kaali on pehmentynyt, lisää nuudelit ja mausteet joukkoon. Laita kansi kiinni, ja vähennä vähän lämpöä ja anna hautua 3-5minuuttia. 
Itse laitoin annoksen päälle pari tippaa sitruuna tiivistettä. 


Tää on super helppo tehdä, ja nopea. n.15minuuttia ja tää on valmis! Aivan super hyvää, vaikka aluksi olinkin tosi skeptinen. Ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi kun tätä tulee lautaselta löytymään :-) 
Aijotteko kokeilla?
4 kommenttia on "Maailman parasta nuudelimössöä."
 1. Näyttää todella hyvältä! Tykkään kaikista nuudeliruuista, joten tämä menee kokeiluun :)

  http://www.noraadler.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :-) Tuuthan kertomaan mitä mieltä olit? :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta kumminkin hyvältä :) Pitää laittaa testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo niin minustaki kun ekan kerran tästä kuulin - eikä ollenkaan hyvältä! :-D Mutta kuinka väärässä olinkaan. Tuuthan kertomaan mitä mieltä olit? :)

   Poista

Lukijat