KIITOS ELÄMÄLLE.

Aurinko heijastui veden pintaan kimaltavin sätein. Lähdin uimaan niitä kohti, ja pian olikin melkeen keskellä järveä. Pysähdyin. Käänsin kasvot aurinkoon ja hymyilin. Melkeen itkin ja nauroin. Silkasta onnellisuudesta. Keskellä järveä. Ja en osannut muuta kuin kiittää elämästä. 

Koko elämä on yksi isoimmista lahjoista mitä tullaan saamaan. Se että meidät on luotu tänne, ja ollaan saatu mahdollisuus tulla, on suuri etuoikeus. Toki elämän laatu on täysin omista valinnoistamme kiinni, mutta elämä tarjoaa niitä mahdollisuuksia meille melkein päivittäin, välillä niin paljon että meidän on vaikea osata päättää mitä valitseekaan, Kun luotat täysin itseesii, sydämeesi, intuitioosi ja olet rohkea - et voi saada elämässäsi kuin hyvään. Uskalla heittäytyä elämän vietäväksi.

Ihmisillä on unelmia paljon, mutta harvoin rohkeutta lähteä niitä oikeasti tavoittelemaan ja kokeilemaan. Uskaltakaa ihmiset, uskaltakaa! Rohkeus kantaa pitkälle. Älkää antako muitten ihmisten lannistaa sua, ja kerää ympärillesi ihmsiä joista saat voimaa, joista olet onnellinen. Unohda ne joilta et saa kuin pahaa mieltä. Uskalla nousta pystyyn ja kokeilla uudestaan, uskalla sanoa itsellesi -ei se mitään. Kokeilen uudestaan ja tällä kertaa mä pystyn siihen. Luota itseesi.

Elämässä tulee hetkiä kun epäilee elämän hyvyyttä, sitä että onko tosiaan kaikki tämä kaiken tämän arvoista? Tulee hetkiä kun et edes tiennyt, että sulla voi olla niin paha olo. Älä anna sen viedä sua mukanas, älä anna sen turruttaa sua. Joskus täytyy olla rohkea ja osata luopua jostain tärkeästä, jotta voi vastaanottaa jotain paljon parempaa. Kunnioita itseäsi. Pidä itsestäsi huolta. Rakasta itseäsi ja tee elämästäsi sinun näköisesi.

Tee asioita ja mene paikkoihin jossa sä olet parhaimmillasi, joista saat voimaa, energiaa ja hyvää oloa. Se voi olla mikä vain. Mä rakastan uimista, ja eilen se hetki mulle oli keskellä järveä, auringon säteissä. Mies tuli jo katsomaan että hukuinko mä kun mua ei näkynyt takasin saunaan.. :-D

Siksi annankin sinulle tehtävän tähän päivään - mene paikkaan, tai tee jotain sinulle voimaannuttavaa asiaa. Yllätä itsesi. Ota hetki vain itsellesi. Kiitä itseäsi ja elämää kaikesta siitä mitä olet saannut, tehnyt ja jaksanut. Olet arvokas!

Luota siihen että elämä kantaa!
Elämä on lahja 

ps. Tein vihdoinkin blogilleni facebooks sivut. Sinne tulen päivittelemään asioita vähän realiajassa kuin tänne. Sielä myös saat muhun yhteyden, jos koet että sulla on jotakin asiaa mitä et halua tänne kommenttina jättää! :-) Löydät minut sieltä Janette Nikki, huomisesta lähtien Janette Nikki Blogi. Tervetuloa seurailemaan! 

pps. Muokkasin blogin ulkoasua yksi päivä varmaan 3tuntia & tulee varmasti vielä lisää muutoksia, kunhan eka opin tota koodaamista.. :-D Mitä mieltä olette? :-)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat