KUULUMISIA.

// Kävin viime viikolla mamin luona. Sieltä pois polkiessani taivas oli kovin nätti. 
 // Treenistä saa parhainten irti vetämällä sen kaverin kanssa. Paljon kivempaa kuin yksin treenaaminen. // Välillä tuntuu että ton kassin kanssa kantais koko omaisuuttaan mukana... // Ah, lemppari kompo - maustamatonta jogurttia, banaania ja viinirypäleitä. Niiin hyvää!
// Ja vähän lisää salia. Spinning + bootcamp on ihan mun lemppari kompo, ja sielä tuleeki käytyä lähes joka perjantai aamu! 
 // Mansikat ja vanilia jäätelö - voiko olla parempaa?? // Oon myös rakastunut lakritsi jädee. // Meillä oli maanantaina sellai Ilona vanhuksille koulu projekti joka käytii toteuttamassa Dilassa, sen jälkeen käytiin Teemun kanssa syömässä subissa.
// Olin viime lauantaina hoitamassa yhtä tyttöä. // & Ettei tää loma olis liian rentoa, on myös tullu tehtyä koulu tehtäviä. // Viime perjantaina varattiin miehen kanssa niitten rantasauna illaks. Uitiin ja saunottiin. Mihin noi kelit katos???


ps. Muistuttelisin vielä että blogilla on omat facebook sivut - löydät sen nimellä Janette Nikki Blogi. 
+ instagramissa ja snapchatissa löydät mut nimellä janettenikki   :-)

2 kommenttia on "KUULUMISIA."
 1. Hei, haluatko kertoa tarkemmin sun opinnoista? Esim. milloin valmistut, meinaatko jatkokouluttautua, ootko saanut hyvin uusia kavereita, millasia tenttejä sulla on ollut (mitä aiheita jne), onko opiskelu haastavaa, millaisia päiviä tuolla koulussa on, miten on harjoittelujen laita. Onko sulla kesälomaa yms.

  Kiitti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Paljon opiskeluun vaikuttaa se menetkö aikuis- vai nuorisopuolelle. Itse olen aikuispuolella ja me mennään aika kovaa vauhtia. Tarkoitus olisi valmistua ensi vuoden elokuuhun mennessä. Haluan jatkokouluttautua lastenohjaajaksi joskus ammattikorkeessa, mutta elämäntilanne ei anna myötä vielä moneen vuoteen, ja haluanki jo mielummin työelämään kun vaan opiskella heti lisää.

   Kaikista vaativin (ellet sitten osaamisalassa mee sairaanhoitoon) on tämä hoito ja huolenpito. Meillä on nyt ollut diabeteksestä, mbo, sydän sairauksista, verisuoni sairauksista, sydämen ja keuhkojen rakenteesta ja niitten tehtävistä meissä ihmisissä, aseptiikasta, lääkelaskut, hengitys, kudoseheyksestä tentit. Muita perus lomia kuten talvi/syyslomia meillä ei ole, kesälomaakin vain 1kk. 1.8 kun palataan kouluun on jo heti samana päivänä luut ja lihakset latinaksi tentti. Joudutaan tekemään myös tässä kesäloman ohella sellaista ihmisen käsikirjaa mikä pitää tehdä käsin. Kirjoittaa ja piirtää eri ihmisen elimiä ja niitten toimintoja. Se on iso projekti! Päivät meillä on n.8tuntisia. Kasvuntukemisessa ja kuntoutuksessa oli muutama kk teoriaa ja sitten 5viikkoa työssäoppiminen + näyttöviikko, nyt tässä hoidossa ja huolenpidossa on n. 4kk teoriaa ja 6viikkoa työssäoppimista + näyttöviikko.

   Opiskelu ei oo sinänsä ollut haastavaa paitsi juuri tämä hoito ja huolenpito. On tullut kauheesti uusia asioita ja luettavaa ja itseopiskelua on ollut paljon! Lääkelaskut oli vaikein juttu, kun mulla on niin huono matikka. Pahemmin en oo kavereita saannut koska ikähaarukka meidän luokalla on sellasta 20-50v ja mä oon se nuorin! :-D muutaman ystävän oon kuitenkin saannut :-)

   Toivottavasti tämä auttoi, kysy ihmeessä lisää jos en osannut johonkin vastata! :-)

   Poista

Lukijat