REPOVEDEN KANSALLISPUISTO.

Oon jo jonkun aikaan halunnut lähteä käymään Repoveden kansallispuistossa, ja pienten mutkien kautta päästiin sinne tänään aikasiin aamulla lähtemään! Käveltiin 13km, (joista puolet oli mäki nousua. :-D), pidettiin muutama ruoka tauko, juoma taukoja vähän useampi, koiran uittamis taukoja muutama lisää, ja saatiin kulutettua sielä koko päivä. Maisemiltaan tää mesta muistutti tosi paljon Lahdessa olevaa Lapakistoa, paitsi ihan niin jyrkkää, kivistä ja juurekasta maastoa Lapakistossa ei ole, ja olihan tää paljon isompi paikka joka mahdollisti useampii eri reitteihin. Jos asut Lahdessa tai sen lähettyvillä ja tyydyt pienempään patikointi mestaan niin mee Lapakistoon, mutta jos haluat päästä isompaa ja vähän monipuolisempaa ja raskaampaa maastoon niin mee Repovedelle!

Nyt on pakko alkaa laittaa päätä tyynyyn, sillä huomenna 4 aamulla herätys uusiin seikkailuihin joista vähän myöhemmin lisää! :-)

Ps. Nauttikaa näistä ilmoista ja auringosta! <3 xoxo.
2 kommenttia on "REPOVEDEN KANSALLISPUISTO."
  1. Vau mitä kuvia! Mie haluisin myös lähteä tuolla käymään perheen kanssa! Maasto kuulostaa siltä et kantoreppu on parempi valinta kuin rattaat... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) Lähtekää ihmeessä, itse ainakin tykkäsin hirveästi! ja joo siis ehdottomasti kantoreppu/liina. Rattailla lähes mahdottomuus päästä eteenpäin.

      Poista

Lukijat