STOP.

Kun keho pyytää sua lepäämään, niin pysähdytkö sinä vai lähdetkö kehon pyynnöstä huolimatta treenaamaan?
Mulla on aina ollut vaikeuksia pysähtyä - levätä. En ole sallinut sitä liiemmin itselleni sillä olen leimannut itseni suoraan epäonnistujaksi ''Etkö sä taaskaan muka jaksa? Laiska p*ska.''  & musta tuntuu etten ole todellakaan ainoa treenaaja jonka on vaikea pysähtyä ja jättää se kalenteriin rustattu treeni tunnit väliin ja sen sijasta käpertyä sohvalle katsomaan netflixiä. Välillä mun on vaikea erottaa edes sitä että onko kehon pyytämä lepo oikeaa väsymystä vaiko laiskuutta. Joka tapauksessa, oli se kumpaa tahansa on tärkeää kuunnella kehoaan - lepo on yhtä tärkeää kuin itse treeni salillakin. 

Oon ollut muutaman päivän tässä aika väsynyt, koko stressi koulusta on purkaantunut ja tää viikko meni aikalailla juostessa kaverilta salille ja salilta kaverille. Tän viikon ryhmäliikunta tunteja on 4 takana ja yksi niistä n.30km pyöräilyä, (en muuten oo koskaan pyöräillyt niin pitkää matkaa!) & 2 sali treeniä. Ei siis mikään ihme että lauantaina keho alkoi verottamaan ja pyytämään lepoa.
Mulla oli sali treffit sovittuna yhden kaverin kanssa lauantaille mutta oli hänelle pakko laittaa pahoittelu viestit etten jaksakkaan tänään tulla - onneksi hän ymmärsi <3 
Kun keho huuta sulle stop - pysähdy! Kunnioita ja arvosta itseäsi ja kehoasi ja lepää. Et ole yhtään sen huonompi jos jäät salin sijasta kotiin, päinvastoin sä olet fiksumpi kuin moni meistä muista. Ravitse kehoasi oikeilla sinulle sopiville raaka-aineilla & voi hyvin. Rakasta itseäsi ja kohtele itseäsi hyvin ja parhain mahdollisin tavoin

Helposti me sallitaan kavereitten tekemät ''moat ja virheet'' mutta itseämme rankaisemme ja kannamme huonoa omaatuntoa samoista ''moista ja virheistä''.
- Mieti siis tilanteissa, miten sä neuvoisit sun ystävää ja sano sama neuvo sinulle itsellesi <3

Nyt päätä tyynyyn, sillä huomenna on alkaa työssäoppiminen sairaalassa - IIK !

XOXO
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat