TALVINEN TALLINNA.

...Tai ainakin niin luultiin kun sunnuntaina otettiin nokka kohti Tallinnaa J:n synttäreitten kunniaksi. Tallinnassa ei ollut lunta enään missään & aurinko paisto, mutta oli tosi kylmä. 
Lähettiin siis sunnuntaina aikasiin aamulla ajamaan Helsingin satamaa kohti. Otettiin aamupala buffet laivasta ja nautittiin maisemista. Päästiin istumaan isojen ikkunoitten viereen, aurinko paistoi mereltä ja oli tosi kaunista. 
Maihin päästyämme suuntasimme suoraan vanhaan Tallinnaan. Käytiin sielä kahvilla yhdessä tosi ihanassa kahvilassa. Se oli korkeella, ja jokin vanha lato, sielä oli oikea takka ja ihana tunnelma. Haluun ehdottomasti Suomeenkin sellaisia kahviloita! 
Aikamme siellä kierrellessä lähdettiin kiertelemään kauppoja ja syömään. Aluksi vähän ajattelin että kuka nyt lähtee Tallinnaa talvella? Mutta se oliki tosi ihana paikka tähänkin vuoden aikaan. Oli ihana päivä ja suosittelen kyllä muillekkin menemää kurkkaamaa Tallinnaa myös talvella. Muistakaa kuitenkin pukeutua lämpösesti nimimerkillä ; en tajunnut ottaa tumppuja ja kädet aivan jäässä.. :-D
Ihanaakin ihanempi sunnuntai. 
2 kommenttia on "TALVINEN TALLINNA."
 1. Tosi hienoja kuvia sait napsittua :D Ite oon käyny vaan kerran Tallinnassa - jota kaikki kauhistelee - eikä sillon ehditty oikeen mitään tekemään. Käytiin manikyyrissä ja sitten vähän shoppailemassa. Kun sinne seuraavan kerran eksyy nii on kyllä pakko käydä katsomassa vanhaa Tallinnaa sekä varata enemmän aikaa.
  Sul on muuten ihana blogi♥ Sait uuden lukijan :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tämä on yks kohde jossa kannattaa käydä Tallinnassa vieraillessa. Ei uskoisi että paikka löytyy tosiaan ''vaan'' Tallinnasta, vaan voisi kuvitella olevansa vähän kauempanakin :-D

   Oi, ihana kuulla! Tervetuloa! :-)

   Poista

Lukijat