UNELMA ITSESTÄ VALMENNUKSEN KOLMAS KUUKAUSI.

Hui! Kolmas jo! & Kuukauden päästäkö tämän pitäisi loppua? Mihin kaikki aika oikein katosi?
Kolmannen valmennus kuukauden teemoina oli ; miettiä omia vahvuuksia, miettiä ketkä kuuluvat omaa ydintiimii & miten ne vaikuttavat meihin, hyvien valintojen tekemistä, ja oman ajan käytön tarkastelua.

Kolmannen kuukauden ryhmäpuhelu oli toinen mihin kerkesin mukaan & sielä valmentajamme Tuuli kysyi muutaman kysymyksen ;

1. Kolme asiaa mihin on hyvä keskittyä nyt?


- Itseeni, omaan hyvinvointiin.
- Ihmissuhteisiin.
- Itsetunnon, minäkuvan & henkisen hyvinvoinnin parantaminen. 


2. Mikä on jokin teko missä olen onnistunut valmennuksen aikana suhteessa tavoitteisiin? 

- Ihan ehdottomasti suurin muutos oli pakonomaisesta salitreeneistä irti päästäminen & uskalsin lähteä kokeilemaan tanssia. 
3. Minulle luontaista vahvuuttani/ominaisuutta, joita käyttämällä onnistun tavoitteissani paremmin? 

- Ehdottomasti itsepäisyydelläni menty pienestä pitäen eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa.
- Avoimuuteni kaikkea uutta kohtaan.
- & Innokkuuteni. Innostun pienistäkin asioista helposti. 


Puhelussa myös pyydettiin miettimään niitä omaa kolmea tavoitetta - missä mennään & onko ne kenties muuttunut matkan varrella? Aloin miettimään tätä ja huomasin että itseasiassa muutosta on tapahtunut!

Kolme tavoitettani valmennukselle on;

1. Henkisen hyvinvoinnin parantaminen - Voin sanoa että tämän kolmen kuukauden aikana on henkinen hyvinvointi parantunut kaiken itsensä armollisuuden kautta mitä tässä on kolmen kuukauden aikana opittu!

2. Minä kuvan, itsetunnon & itsevarmuuden paraneminen - Sitä mukaa mitä olen hoksannut itsestäni, kehostani, urheilustani, ja olen lähtenyt muokkaamaan asioita armollisempaa suuntaan olen huomannut että myös nämä osa-alueet on parantunut. Kehosta ja omista mietteistä sitä kohtaan kirjoitin muutama päivä sitten tämän postauksen!

3. Lihasmassan kasvu, kiinteytys, liikunta mukavaksi osaksi arkea - Tämän tavoitteen voin heittää suoraan roskakoriin. Mitä olen edes ajatellut? Ei nämä asiat tee minua onnelliseksi. Irtisanoin pari viikkoa sitten oman salikortin & hei, eikä edes ahista! Pikemminkin tosi vapauttavaa. Haluan alkaa liikkumaan enemmän luonnossa, sillä se alentaa omaa stressi tasoa, ja kun tuo toinenki osapuoli on innokas liikkumaan luonnossa niin kivempi lähteä yhdessä luontoon kuin yksin johonkin ryhmäliikunta tunnille. Katsotaan miten asiat on kun tulee syksy ja ilmat alkaa menemää huonommaksi, mutta juuri nyt tämä muutos tuntuu hyvältä, helpottavalta ja parhaalta tähän hetkeen! <3 
Kolmannen valmennus kuukaudessa myös keskityttiin miettimään omia haaveita aarrekartan avulla. & oma aarrekarttani näytti tältä ;

1. Terveys, hyvä olo & onnellisuus - 
Elämän perusta aikalailla.

2. Family - Oon tiennyt 10vuotiaasta asti että haluan oman perheen ja jälkikasvua yhden jos toisenkin lapsen muodossa. <3

3. Mummin mökki - Syystä että toisesta jouduttiin muutama vuosi sitten luopumaan mummin mökistä. Mökistä jossa pienenä ollaan koko suvun voimin juostu räkä poskella, saunottu, uitu, mökistä jossa opin uimaan, kalastamaan, tekemään tulet niin saunaan kuin nuotioonkin. Paikkaa on kova ikävä & olisi ihana saada joskus ostettua tämä omaan sukuun takaisin ja antaa omalle jälkikasvulle sen saman rikkauden mitä tämä mökki toi mun lapsuuteen. Kuva on mummin mökin järvimaisema <3

4. Travell - Pariisin matka oli ensimmäinen muttei varmasti viimeinen matkani. Haluan nähdä paljon maailmaa. Ihan huippua, avartavaa ja opettavaista.

5. Lähihoitajan ammattiin valmistuminen - Oon 10 vuotiaasta asti tiennyt että haluan lähihoitajaksi ja siihen ammattiin valmistutaan Marraskuussa. Hoitotyö on mulle sellai sydämen kutsumus ja mua voimaannuttava asia ja ihan mielettömän huippua saada tehdä jotain sellaista työkseen.

6. Apu kehitysmaihin - Tästä ollaan myös haaveiltu ihan pienestä asti. Muutama enkun oppi tunti ja monta tuntia töitä & eikun menoksi! :-D

7. Oma koti - Haluisin modernin, avaran, valoisan kodin perheelleni. Haluisin oman pihan jossa lapset pääsee leikkimään, ja mahdollisesti jostain pellon vierestä, vähän syrjemmästä kuin ihan keskustasta.

Mm. näitä asioita on tullut tämän valmennus kuukauden aikana mietittyä ja pohdittua. Inspiroivia & valaisevia juttuja! 
& Lopuksi vielä se perinteinen keho - katsaus !'' Sinussa on kaikki, mitä tarvitset elääksesi onnellista elämää. '' Vähän haikein, mutta inspiroituneena lähden viimeiseen kuukauteen! <3* Postaus toteutettu yhteistyössä Unelma Itsestä valmennuksen kanssa.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Lukijat