TIEDÄT OLEVASI RASKAANA KUN...

 ... Laitat herätyskellon soimaa 20minuuttia aikasemmin, jotta voit oksentaa ennen töihin menoa. - Täällä vaan tuo 20 minuuttia ei ihan taida riittää :-D

... Käyt yöllä vessassa, etkä saa sen jälkeen nukutuksi  koska tiedät, että puolen tunnin päästä joudut menemään kuitenkin uudestaan.

... Kun pudotat jotain lattialle, et nosta sitä ylös vaan odotat, kunnes miehesi pääsee töistä ja nostaa sen puolestasi. - Tämä täsmää vain puoliksi. Jos J sattuu olemaan vieressä nii pyydän häntä kyllä aika usein nostamaan jonkin asian puolestani (sillä seillaisestakin liikkeestä voin helposti pahoin.) mutta jos hän ei satu olemaan kotona tai olen omassa kodissani nii kyllä nostan sitten tavarat yksin enkä jää odottelemaan seuraavaa kertaa kun hän tulee :-D

... Alat itkeä koska jääkaapissa ei ole kurkkua. Ja lähetät miehen huoltoasemalle ostamaan sitä myöhään lauantai iltana. - Mun hakutoiveet on tainnut ajottua aikaseen aamuun kun olen oksentanut koko yön, tai muuten vain on ihan kamala olo. Top 3 listassa on ollut joqurttia, vispipuuroa ja muumilimua. Muumilimuun on raskauden aikana tullut himo!

... Heität koko illallisen roskiin koska kumppanisi ei vastannut kysymykseesi kolmen sekunnin kuluttua siitä, kun kysyit.

... Naurat, itket ja räjähdät - kaikki yhden minuutin sisää ja ilman selvää syytä. - !!!!!!

... Televisio ohjelmat ovat enimäkseen melko surullisia ja koskettavia. - Aika alussa raskautta katsoin yksi ilta Suomen ihanimpia häitä (? jotain hää ohjelmaa kuitenkin) koska muutakaan ei tullut. En siis ikinä ole mistää hääohjelmista innostunut tai mitään, mutta sinä iltana parruin koska morsiammen kaaso piti puheen...

... Kyyneleet nousevat silmiisi, kun näet vauvan. (Tätä tapahtui aina välillä ennen raskautta, mutta raskauden aikana ei kertaakaan. :-D)
... Kiroilet ja sadattelet miehesi ajettua liian nopeasti hidastustöyssyjen päältä, sillä virtsarakkosi liiskaantui ja pissasit housuun. -Ja koska ne töyssyt saa mut voimaan entistä huonommin tai jopa oksennuksen kurkkuun asti!!!!! Tätä J ei vieläkään ole oppinut. Vasta kun luon häneen murhaavan katseen, tulee - oho ainiin anteeksi! Jolloin on jo liian myöhäistä. 


... Aamiainen on jäähdytetty suklaapatukka ja lasi O'boyta. - Myönnän kyllä että jäähdytetty ruoka oli alussa todella rajun pahoinvoinnin aikana ihan ykkönen ja ainoa ruoka mitä meni alas mutta silti aamiaiseni ei vielä ole koskaan ollut noin outo :-D Oon pakastanut lähinnä viinirypäleitä ja vesimeloonia ja rouskutellut niitä sitten pahimpaan olooni.

... Kaikki ruoka on ällöttävää ja tulee ylös. - Kyllä. Kaikki ruoka etoo, eikä tee mieli mutta se mikä pysyy alhaalla ja mikä ei on ihan sattuman kauppaa.

... Et voi avata jääkaappia koska ''jokin'' sielä etoo ja saa vatsan vääntymään. -Nyt ymmärrän mistä jääkaapin hajusta kaikki raskaana olevat puhuvat!

... Paras ruoka on ruokaa, jota et ole koskaan ennen halunnut.

... Ihmettelet kuinka muut eivät ole löytäneet suolakurkun, marengin ja kerman kulinaarista yhdistelmää. (suolakurkut eivät kyllä vieläkään uppoa. Yök!)

... On täysin luonnollista istua ja rouskuttaa tuntikausia jääpaloja. - !!!! Kyllä kiitos.

... Olet niin pahoinvoiva että olet aikeissa oksentaa, mutta samalla himoitset suklaakeksejä.

... Itket kylpyhuoneen lattialla, koska miehesi ei heittänyt ruuan tähteitä pois ennen nukkumaan menoa ja ne ''haisevat'' talossa.  - Jokin kyllä J:n talossa haisee etovasti, mutta syy ei löydy roskista. Viimeksi eilen ''paasasin'' että tänne on pakko ostaa jokin ilmanraikastin tai hajustin koska tää haju saa mut voimaan pahoin. :-D

... Syömällä kookospalloja pääseet eroon pahoinvoinnista. (Toimisikin..)

... Syöt kanansiipiä ja juot ruokajuomana kaakaota.

... Syöt - koko ajan! - Ihan alussa raskautta mulla oli koko ajan niin kamala nälkä että siitäkin jo voin pahoin. Oli koko ajan syötävä jotain koska oli vain nälkä ja jotta en oksentaisi.

Löysin n. kuukausi takaperin tälläisiä hauskoja faktoja raskaana olemisesta ja halusin tulla jakamaan ne teillekkin tänne! :-D Mitä näistä oireista teillä on /on ollut? 

Ps. Nyt mulla on ihana uusi kannettava!!!
2 kommenttia on "TIEDÄT OLEVASI RASKAANA KUN..."
  1. Haha niin hyvä postaus! Tämä oli hauska lukea, vaikka raskaus ei ole mulle vielä ajankohtainen asia.

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lukijat